Зареждане

Дейна Уайт: Шевченко беше като демон на UFC 261

Дейна Уайт: Шевченко беше като демон на UFC 261
Публикувано на: Април 26, 2021 в 00:00 ч
Шампионката в категория муха Валентина Шевченко показа, че няма равна в своята дивизия. 33-годишната състезателка успя да доминира над Джесика Андраде и я победи миналия уикенд във Флорида. "Bullet" спечели с нокаут във втория рунд и защити титлата за 5-ти пореден път.

Валентина навлезе в серия от 7 поредни победи и вече е със статистика 21-3 в ММА. Шевченко губи само 2 пъти в UFC от Аманда Нунеш, но битките им бяха доста оспорвани. Много фенове искат да видят трилогия, но това не е нещо, което вълнува Дейна Уайт.

Ето какво сподели президента на UFC пред медиите за своята шампионка:

Валентина Шевченко беше бясна в клетката с Джесика Андраде. Тази нощ тя изглеждаше като демон. Тя беше ядосана на тези, които мислеха, че Андраде може да я победи. Шевченко се представи невероятно. Това беше едно от най-добрите представяния в нейната кариера. 

Нунеш и Валентина имат своите наследства. Биха се няколко пъти. Хората може да мислят каквото искат, но винаги се появява претендент. Шевченко не е виновна, че е една от най-лошите жени на планетата. 

Няма смисъл да сменя категорията за битка с Нунеш. Двете се биха два пъти. Ако двете искат тази битка, тогава ще я направя. Това обаче не е нещо, за което мисля. 

Има ли конкуренция за Шевченко в категория муха ?




Последни новини

Оферта на деня

Горещи Новини

Видео

Най-четени статии днес