Зареждане

Дейна Уайт: САЩ станахме слабаци! Хабиб и дагестанците могат да ни превземат

Дейна Уайт: САЩ станахме слабаци! Хабиб и дагестанците могат да ни превземат
Публикувано на: Декември 1, 2023 в 20:00 ч
Изпълнителният директор на UFC Дейна Уайт шеговито каза, че отборът на Хабиб Нурмагомедов може да превземе Съединените щати, защото в Америка расте поколение на страхливи мъже. Уайт е отвратен от п*тьовците, които растат в САЩ и вярва, че малцина са готови да се бият за страната си.

Наскоро Дейна участва в подкаста Full Send, където засегна много теми. Влиятелният промоутър вижда в дагестанците заплаха и вярва, че те могат да превземат страната му. Разбира се, това едва ли може да се случи, но Уайт го казва, защото е впечатлен от мъжеството и дисциплината на бойците от Дагестан.

Ето какво сподели Дейна в подкаста:

„Ако влезем във война точно сега, уверени ли сте в това поколение, което имаме в момента ? Смятате ли, че тези момчета ще излязат и ще щурмуват някой шибан плаж някъде ? Има малка шепа хора, които биха го направили. 

Повечето от тях вероятно са долу около библейския пояс и на юг, които всъщност ще се изправят и ще се борят за тази шибана страна точно сега. Плашещо е. 

Отборът на Хабиб в Дагестан вероятно би могъл да влезе и да превземе тази шибана страна точно сега, защото това поколение е купчина путьовци. Ставаме меки. Ставаме слаби. На всеки 10 години ставаме по-меки и по-слаби. 

Ако погледнете всичките глупости, които се случват по света в момента, вече няма уважение към полицията, няма уважение към военните. Няма уважение към страната ни, свободата ни, начина ни на живот, който имаме тук.", сподели Уайт.

Прав ли е Дейна Уайт ? Вие как мислите ?



Последни новини

Оферта на деня

Горещи Новини

Видео

Най-четени статии днес