Зареждане

Дейна Уайт разкри кои според него са топ 3 в ММА

Дейна Уайт разкри кои според него са топ 3 в ММА
Публикувано на: Януари 19, 2022 в 12:40 ч
Дейна Уайт разкри кои са топ 3 най-добри ММА бойци за всички времена.

Дебатът за това кой е най-добрият в този спорт никога няма да спре. В UFC е имало толкова атрактивни бойци като Джон Джоунс, Джордж Сент Пиер, Андерсън Силва, Даниел Кормие, Хабиб Нурмагомедов и много други. Въпреки това Уайт разкри своята класация.

"Според мен са Андерсън Силва, GSP и Джоунс. И Камару Усман се нарежда сред тях."

Имената, посочени от Уайт не бива да са изненада за никого. Силва има 10 защити на титлата си в средната категория и победи най-отявлените бойци, като дори прескочи и в полутежката категория. Сент Пиер пък беше шампион в две категории и дълги години бе на върха в полусредната категория. След това се завърна след 4 години отсъствие и спечели титлата в средната категория. Джон Джоунс междувременно стана най-младият шампион на UFC и победи легендарни бойци в полутежката.

Лека изненада е поставянето на Усман редом до тези имена, тъй като той спечели титлата си едва през 2019-та. Той обаче записва пълна доминация в клетката и затова Уайт счита, че ще се оттегли като най-великият в полусредната категория.

"Само вижте срещу кого се е бил и срещу кого ще се бие. Без съмнение той ще се оттегли като най-добрият в полусредната категория. Въпросът е дали ще успее да се оттегли и като най-великият в спорта?"

Последни новини

Оферта на деня

Горещи Новини

Видео

Най-четени статии днес