Зареждане

Дейна Уайт: Петис - Силва не е голяма битка

Дейна Уайт: Петис - Силва не е голяма битка
Публикувано на: Юни 16, 2020 в 16:45 ч
Президентът на UFC Дейна Уайт не знае какво да прави с легендарният Андерсън Силва. 45-годишния бразилец има само 2 оставащи битки в UFC и се оглежда за нов опонент. Наскоро той предизвика Конър Макгрегър, който се съгласи, но Дейна Уайт няма интерес към такава битка. Силва е с рекорд 34-10-1 в ММА и печели само 1 от последните си 8 битки.

"The Spider" няма победа вече над 3 години и се намира в серия от 2 поредни загуби. В своята последна битка Андерсън загуби с ТКО от Каноние, след като получи контузия в коляното и се оперира. В последните няколко дни Антъни Петис иска да се бие с легендарния бразилец, но явно това няма да стане. Дейна не вижда смисъл от битка между Антъни и Силва и категорично се обяви против нея:


Не знам какво ще правя със Силва. Не знам какво да правя с неговите 2 оставащи битки. Когато Андерсън е готов, ние ще седнем и ще говорим. Ще видим какво има смисъл за него. Има доста неща, които трябва да се направят, когато има битка с него. Гледаме неговите години, заплатата и още важни неща. 

Имаме боец, който се биеше в категория перо и такъв, който е считан за най-велик в историята на средна категория. Силва е с тегло 98 килограма. Това не е голяма битка, която да означава нещо. Аз искам да правя големи битки, които да имат някакво значение. 




Последни новини

Оферта на деня

Горещи Новини

Видео

Най-четени статии днес