Зареждане

Дейна Уайт обещал на Гилбърт Бърнс 'голяма битка'

Дейна Уайт обещал на Гилбърт Бърнс 'голяма битка'
Публикувано на: Април 20, 2022 в 07:42 ч
Гилбърт Бърнс ще излезе в голяма битка при следващото си участие в UFC.

В UFC 273 Бърнс излезе срещу Хамзат Чимаев и направи доста оспорвана и атрактивна среща. В крайна сметка обаче шведът получи победата със съдийско решение. Дейна Уайт обаче бил толквоа впечатлен от видяното, че плати на "Durinho" бонуса му за победа.

Седмица по-късно Бърнс се е срещнал с Уайт и по време на разговора им шефът на UFC му е обещал голяма битка. Бразилецът все още не знае срещу кого ще бъде, но няма търпение да разбере.

"Очаквах аз да победя, но се случват такива неща. Радвам се, че на всички им хареса двубоя.

Вчера имах среща с Дейна Уайт и той също бе развълнуван. Каза, че следващият ми двубой ще бъде голям. Не знам срещу кого ще бъде, но ми хареса това, което той каза. Обеща ми голяма битка. Вярвам му и съм спокоен. Да почакаме и ще видим."

След последния си двубой Бърнс предизвика братята Диаз и Хорхе Масвидал, вярвайки че е заслужил битка срещу голямо име. Изглежда Дейна Уайт е съгласен с него, но името може да не е от споменатите.

Независимо от следващия му опонент, Бърнс е решен да поднови договора си с UFC.

"Почти съм сигурен, че ще ми предложат нов договор. Бях го подновил преди двубоя си с Усман. Беше за 6 битки. Бих се с Камару, Томпсън, а сега и с Чимаев. Все още ми остават три двбоя, но ми обещаха да ми предложат нов договор. Надявам се всичко да мине по план. Нищо не е сигурно, но мисля че имам право да поискам нов договор след представяне като това."

Срещу кого искате да видите Бърнс при следващата му битка?

Последни новини

Оферта на деня

Горещи Новини

Видео

Най-четени статии днес