Зареждане

Дейна Уайт: Няма да принуждавам бойци да се ваксинират

Дейна Уайт: Няма да принуждавам бойци да се ваксинират
Публикувано на: Август 5, 2021 в 14:32 ч
Дейна Уайт няма да насилва своите бойци и персонал да се ваксинират. Президента на UFC планира галавечер за Ню Йорк в ноември. За негово съжаление в Ню Йорк вече изискват ваксина, за да се храниш в ресторант и да влизаш в зали на закрито.

Това значи, че ако Уайт иска да проведе събитие в Медисън Скуер Гардън, тогава ще трябва да ваксинира себе си и всички свои служители. Дейна обаче не смята да кара никого насила и не планира да уволнява персонал, който не иска да се ваксинира.

Вижте още - Майкъл Чандлър: Няма да се ваксинирам за UFC 268​​​

Майкъл Чандлър, който има битка с Джъстин Гейджи в Ню Йорк вече разкри, че няма да си бие ваксината и вероятно ще отпадне от срещата. По всичко личи, че Дейна има пореден тест, с който трябва да се справя. Той обаче има опит в напечени ситуации и сподели следното за ваксините и Ню Йорк:

Никога няма да кажа на даден човек какво да прави с тялото си. Ако искаш да се ваксинираш, тогава това е твое решение. Това е твой избор. Никога няма да ме чуете да карам някого да се ваксинира. Никога да няма да се случи. Има хора, които биват уволнявани, защото не са ваксинирани. 

Сега в Ню Йорк ще ти искат ваксина, за да може да влизаш в зали и ресторанти. Това няма да се случи при нас в UFC. Ако искаш да се ваксинираш, тогава го направи. 

Ако не искаш, то тогава това си е твое тяло и избор. Казах ви, че искам да съм първият, който ще продаде пълна зала, в която няма дистанция, маски и такива неща. Направихме го във Флорида, Тексас, Аризона, Лас Вегас и пак ще го направим този уикенд в Тексас. Преди година не бях готов, но сега вече съм готов. 

Не ми пука как различните щати действат. Сега имам планове и съм готов за работа. Имахме план да отидем в Лондон, но не стана. Преместихме събитието за Лас Вегас. Сега имаме план за Ню Йорк, но ако не стане, тогава ще отидем другаде. 

Трябва ли някой да налага какво и как да правим с телата си ?



Последни новини

Оферта на деня

Горещи Новини

Видео

Най-четени статии днес