Зареждане

Майкъл Чандлър: Няма да се ваксинирам за UFC 268

Майкъл Чандлър: Няма да се ваксинирам за UFC 268
Публикувано на: Август 5, 2021 в 08:00 ч
Бившия шампион в лека категория Майкъл Чандлър може да отпадне от битката с Джъстин Гейджи. Наскоро стана ясно, че двамата ще се бият в лека категория на UFC 268, което ще се проведе в Медисън Скуеър Гардън, Ню Йорк.

От UFC планират да напълнят залата, но една новина им дойде като студен душ. Властите в града налагат сурови изисквания за безопасност свързани с COVID-19. Всеки, който иска да се храни на закрито, да тренира и да гледа представления на закрито ще трябва да се ваксинира.

Това значи, че всички от UFC трябва да се ваксинират и само ваксинирани фенове ще може да влязат в залата. Доказателство за ваксина ще бъде сертификат, който ти дават след ваксинация. Това обаче не се нрави на Чандлър, който не е против ваксините, но няма да го прави на този етап.

Ето какво сподели той в предаване на живо в социалните мрежи:

Разбрах, че Ню Йорк налагат някои сурови изисквания за града. Те искат да бъдеш ваксиниран и да покажеш сертификат. Това изискване важи за хранене на закрито, фитнес на закрито и представления на закрито. Очевидно галавечер на UFC в Ню Йорк се счита за представлениe на закрито. 

Няма да се ваксинирам на този етап. Не знам колко бойци ще се ваксинират, за да се бият през ноември в Ню Йорк. Не съм против ваксините. Просто няма да получа ваксината, докато тя не бъде на 100 % одобрена от FDA. Ще видим. Не знам какво ще се случи. 

Шансовете на UFC да успее да разпродаде Медисън Скуеър Гардън само за хора, които са ваксинирани, наистина намалява способността им да напълят залата. Така че наистина не знам. 

Мисля, че всеки избира дали иска да си направи ваксината. Няма да бъда ваксиниран до 6 ноември, така че няма да мога да се забавлявам в Медисън Скуеър Гардън.

Ако Чандлър не се ваксинира и събитието остане за Ню Йорк, тогава той е аут от боя с Гейджи.

Последни новини

Оферта на деня

Горещи Новини

Видео

Най-четени статии днес