Зареждане

Дейна Уайт: Нунеш е кралицата и може да прави каквото реши

Дейна Уайт: Нунеш е кралицата и може да прави каквото реши
Публикувано на: Юни 21, 2020 в 07:00 ч
Дейна Уайт смята да закрие категория перо при жените, ако Аманда Нунеш се оттегли. Наскоро двойната шампионка сподели, че планира да спре с ММА, защото вече постигнала всичко. 32-годишната шампионка е с рекорд 20-4 в ММА и се намира в серия от 11 поредни победи. В началото на месеца Аманда защити титлата си в категория перо с победа над Фелиша Спенсър.

Тя влезе в историята като първия двоен шампион, който защитава и двете си титли, докато още са в него. Нунеш не вижда конкуреция в двете категории и мисли за оттегляне, а Уайт не е доволен, но ще я подкрепи в нейния избор. Ето какво сподели Дейна пред медиите:


Преди няколко дни казах на момчетата да започнат да развиват категория перо при жените. Да привличат състезателки и да градим категорията. Сега обаче моето момиче говори за оттегляне. Трябва да сме да една вълна и да видим какво ще стане. Нунеш може да прави каквото си поиска. Тя е кралицата и може да прави каквото си иска. 

Тя чака бебе и има доста хубави неща, които се случват в нейния живот. Аманда направи всичко, което исках от нея. Беше хубаво да работим заедно. Хубаво беше да работим за тази категория. Вероятно няма да има бъдеще тази категория, ако тя се оттегли. Надявам се, че няма да го направи. Няма да ми хареса, ако се оттегли, но ако наистина го мисли, то тогава трябва да го направи. 




Последни новини

Оферта на деня

Горещи Новини

Видео

Най-четени статии днес