Зареждане

Дейна Уайт: Конър Макгрегър ще се бие с Майкъл Чандлър

Дейна Уайт: Конър Макгрегър ще се бие с Майкъл Чандлър
Публикувано на: Декември 10, 2022 в 00:00 ч
Дейна Уайт разкри, че Конър Макгрегър вероятно ще се изправи срещу Майкъл Чандлър при завръщането си в клетката. 

Конър не се е бил от UFC 264 през юли 2021 година, когато в трилогията срещу Дъстин Порие си счучи крака. Оттогава той рехабилитира крака си, а също така се оттегли от пула за тестване на USADA, което вбеси доста хора. 

Но тъй като бившият двоен шампион на UFC е все по-близо до завръщане, изглежда, че Чандлър ще бъде опонентът, който ще приветства завръщането на Макгрегър. Дейна Уайт разкри новината пред Брет Окамото от ESPN. 

Не би трябвало да е изненада Уайт да разкрие, че Конър срещу Чандлър е следващата битка. Това е огромна битка на хартия и много забавна от гледна точка на стиловете. Чандлър не спираше да иска битката и предизвика ирландеца много пъти. 

Макгрегър (22-6) загуби последователни битки от Дъстин Порие през 2021 година.

Преди това той победи с технически нокаут Доналд Серони при завръщането му в спорта. Победата над „Cowboy“ беше първата му след загубата от Хабиб Нурмагомедов, която също отбеляза завръщането му в ММА, след като се боксира с Флойд Мейуедър.

Чандлър (23-8) е с рекорд 2-3 в UFC и идва след загуба със събмишън от Дъстин Порие.

Преди това той нокаутира Тони Фъргюсън, за спре серия от 2 загубени битки. При поредицата от загуби той отстъпи със съдийско решение на Джъстин Гейджи и беше нокаутиран от Чарлз Оливейра в битката за пояса. В своя дебют в UFC той нокаутира Дан Хукър в първия рунд. 

Каква е вашата прогноза за Чандлър - Макгрегър ?





Последни новини

Оферта на деня

Горещи Новини

Видео

Най-четени статии днес