Зареждане

Дейна Уайт: Хамзат Чимаев не иска да се бие

Дейна Уайт: Хамзат Чимаев не иска да се бие
Публикувано на: Май 9, 2023 в 00:00 ч
Хамзат Чимаев не спираше да говори, че е готов да се бие всеки месец, но това се промени.

"Borz" влезе мощно в UFC и успя да запише 2 победи в рамките на 10 дни. Месец и половина по-късно Хамзат се би отново, лесно се справяйки с Рис Маккий. Третата победа направи Чимаев истинска звезда, но поради коронавируса той трябваше да отсъства 14 месеца.

През 2021 година Чимаев се би само веднъж и записа бърза победа над Ли Джинлианг. През 2022 година чеченеца беше малко по-активен. Той успя да победи Гилбърт Бърнс и Кевин Холанд, но след това изчезна и вече над 8 месеца е неактивен.

Да, той продължава да отправя предизвикателства постоянно, но нищо повече. Има намеци за евентуална битка с Пауло Коста или Камару Усман, но времето минава и нищо не се случва. Наскоро Дейна Уайт хвърли яснота и каза, че Чимаев не иска да се бие, защото има проблеми.

„Това са неговите трудности. Хамзат има проблеми в личния си живот. Не е неактивен, защото не му даваме битка. Знаете как работят нещата при нас. Трябва да предлагаме на момчетата 3 битки годишно. 

Ако не им даваме 3 битки годишно, тогава трябва да им платим. Така че, ако не се бият, това е само защото имат някои лични проблеми.", сподели Дейна Уайт.

От постовете на Чимаев в социалните мрежи може да видим, че той се намира в Чечня. Не е ясно какви са проблемите, които го мъчат. Той обаче не скучае и се движи със синовете на Рамзан Кадиров, което е опасно начинание.





Последни новини

Оферта на деня

Горещи Новини

Видео

Най-четени статии днес