Зареждане

Дейна Уайт: Хабиб Нурмагомедов никога няма да се завърне

Дейна Уайт: Хабиб Нурмагомедов никога няма да се завърне
Публикувано на: Март 27, 2021 в 00:00 ч
Дейна Уайт смята, че Хабиб Нурмагомедов никога повече няма да се бие в ММА. В последните 6 месеца президента на UFC не спря да преследва Хабиб и да го убеждава да се бие в клетката на UFC. "The Eagle" обаче беше твърд в решението си и отказа да излезе от пенсия.

В края на миналата година Нурмагомедов победи Джъстин Гейджи и увеличи серията си на 29-0 в ММА. Веднага след битката той обяви, че се оттегля от бойните спортове, защото обещал на майка си. Непобедената звезда не иска да се бие повече без баща си, който почина преди 1 година.

Дейна Уайт взе титлата на Хабиб и го извади от ранглистите на организацията. Така Хабиб вече официално е аут от ММА, а пред медиите Уайт сподели, че не вярва в завръщане на непобедения боец:

Казах ви, че известно време ще оказвам натиск на Хабиб Нурмагомедов, за да се завърне. Двамата се срещнахме и говорихме. Той е готов да приключи. Мисля, че Хабиб приключи с ММА и не смятам, че някога ще се завърне в октагона. Бойците се завръщат в ММА заради парите. 

Нурмагомедов скоро няма да има нужда от пари. На последната ни среща почувствах, че той е приключил. Хабиб каза, че битките оказват много напрежение върху неговата майка. Неговия баща почина и Хабиб не иска да причинява това на майка си.



Последни новини

Оферта на деня

Горещи Новини

Видео

Най-четени статии днес