Зареждане

Дейна Уайт: Барбоса победи Дан Иге

Дейна Уайт: Барбоса победи Дан Иге
Публикувано на: Май 18, 2020 в 05:00 ч
Всички, които са гледали събитието UFC on ESPN 8, което се проведе миналия уикенд знаят, че съдиите бяха под всякаква критика. Имаше няколко битки, които не бяха отсъдени както трябва. Най-голям грабеж без съмнение беше след битката между Едсън Барбоса и Дан Иге, които се биха в категория перо.

Вижте още - Съдиите ограбиха Едсън Барбоса в битката с Дан Иге

Барбоса се представи много добре в своя дебют и успя да свали своя съперник в нокдаун. Той очевидно спечели два рунда, но решението на съдиите беше раздвоено в полза на Иге. "Junior" не можа да повярва на това, а малко по-късно според статистика на Verdict, Барбоса е трябвало да спечели срещата. Дейна Уайт, който е президент на UFC реши да коментира решенията и той също е на мнение, че Барбоса е спечелил:


Дадох на Гаделя 1-ви и 3-ти рунд. Пропуснах битката с Марлон Вера, защото разговарях с някого. След това мисля, че Барбоса спечели тази битка с Дан Иге. Барбоса изглеждаше добре. Той изглеждаше силен, но Иге също излеждаше корав. Дан се представи добре в много тежък бой с момче, което е в играта от дълго време. 

Едсън беше в страхотна форма и се представи добре. Барбоса започна с ритниците си и тежки удари. Обикновено той намаля оборотите във втория рунд, но тази вечер нямаше проблеми с кардиото. Барбоса се представи добре за боец, който сваля толкова много килограми.

Беше ли ограбен Едсън Барбоса ?



Последни новини

Оферта на деня

Горещи Новини

Видео

Най-четени статии днес