Зареждане

Дейна Уайт: Анкалаев не показва битки от шампионски калибър

Дейна Уайт: Анкалаев не показва битки от шампионски калибър
Публикувано на: Ноември 20, 2023 в 04:00 ч
Изпълнителният директор на UFC Дейна Уайт говори за шансовете за титлата на Магомед Анкалаев в промоцията.

Според американския функционер Анкалаев не заслужава шампионска битка. Напомняме, че професионалният рекорд на Магомед Анкалаев в смесените бойни изкуства е 17-1-1. Той е на трета позиция в ранглистата на UFC в полутежка категория. Анкалаев ще се бие в следващата си битка на 13 януари 2024 г. на UFC Fight Night в Лас Вегас (САЩ) срещу Джони Уокър.

Двамата се биха на 21 октомври на турнира UFC 294 в Абу Даби (ОАЕ). Тяхната битка беше обявена за несъстояла се, след като Анкалаев вкара непозволено коляно в главата на Уокър. Сега е време за реванш, а Уайт очаква доминация от дагестанеца, който в последната година изглежда неубедително.

„Слушайте, той имаше някои тежки битки през последната една година. Бих казал, че Анкалаев изглеждаше неубедителен. Взехме най-доброто решение да го изправим отново срещу Джони Уокър. 

Ако Магомед победи уверено Джони, зрелищно, доминиращо, тогава ще се говори допълнително за неговите шампионски амбиции. Той не показва битки от шампионски калибър в момента.,” каза Уайт пред медиите в Лас Вегас.

Съгласни ли сте с Уайт ?


Последни новини

Оферта на деня

Горещи Новини

Видео

Най-четени статии днес