Зареждане

Дейна Уайт: Александър Волкановски е невероятен

Дейна Уайт: Александър Волкановски е невероятен
Публикувано на: Април 11, 2022 в 02:00 ч
Дейна Уайт е доволен от представянето на Александър Волкановски, който защити титлата си в категория перо.

Звездата от Австралия оглави събитието UFC 273, което се проведе във Флорида. "The Great" сподели клетката с Чан Сунг Джънг, известен като "Корейското зомби". Волкановски не даде никакви шансове на Джънг и го победи с технически нокаут в 4-тия рунд.

С тази победа шампиона навлезе в серия от 21 поредни победи и вече има 3 защити на титлата. Алексаднър няма загуба от 9 години и единствено Макс Холоуей е бил близо до победа над него. Сега почти сигурно ще видим трилогия между двамата.

Пред медиите във Флорида Дейна реши да коментира Волкановски и категория перо. Ето какво каза президента на UFC:

"Мисля, че тази вечер той отправи послание към другите, което гласи, че е най-лошият в категорията в света. Той направи "Корейското зомби" да изглежда така, сякаш не му е мястото срещу него. 

Битката можеше да бъде спряна още в предишния рунд. Александър не можеше да изглежда по-добре. Изглеждаше невероятно. Не знам дали ще направим трилогия срещу Макс Холоуей. 

Ще видим какво следва за него. Да, той е близо до 1-вото място в p4p класирането. "Корейското зомби" е един от най-обичаните бойци в UFC. Той е правил много войни в клетката.  

Джънг е сред най-вълнуващите бойци. Обичам го. Не знам какво се случва със Забит Магомедшарипов. Не съм говорил с него."

Кой трябва да е следващ за Волкановски ?








Последни новини

Оферта на деня

Горещи Новини

Видео

Най-четени статии днес