Зареждане

Деймиън Мая моли за 1 последна битка в UFC

Деймиън Мая моли за 1 последна битка в UFC
Публикувано на: Юни 28, 2021 в 13:35 ч
Деймиън Мая вече не е боец на UFC и моли Дейна Уайт да му даде 1 последен шанс в най-голямата ММА организация. 43-годишният бразилец загуби от Белал Мохамед преди 2 седмици и договора му с организацията изтече.

Мая навлезе в серия от 2 поредни загуби и не впечатли с нищо в боя с Мохамед. На пресконференцията след събитието президента на UFC разкри, че Деймиън никога повече няма да се бие в UFC. Maя вече е на години и няма какво повече да показва и доказва.

Той сподели, че е помолил Уайт за 1 последна битка с Нейт Диас или Доналд Серони, но отговор от Дейна няма. Явно Уайт не планира да изпълни желанието на Мая, който сподели следното пред медиите в последното си интервю:

Имам интерес да продължа. Вече казах, че искам още 1 битка. Изненадах се, че Нейт Диас ме предизвика. Готов съм за него или за Доналд Серони. Всичко зависи от това дали UFC го искат. След моята последна битка пратих съобщение на Дейна Уайт. Благодарих му за всичко и му казах, че искам 1 последна битка. 

Все още не съм получил отговор от него. Тази последна битка от моя договор беше жалък завършек за мен. Белал Мохамед обаче е страхотен и корав боец. Битка с Нейт или Серони ще убие моето желание за повече срещи, без значение от резултата в нея. 

Ще получи ли Мая 1 последен шанс в UFC ?

Последни новини

Оферта на деня

Горещи Новини

Видео

Най-четени статии днес