Зареждане

Дерик Люис: Време е да стана шампион

Дерик Люис: Време е да стана шампион
Публикувано на: Август 5, 2021 в 06:00 ч
Дерик Люис е готов да стане шампион този уикенд в Тексас. 36-годишния нокаутьор ще оглави UFC 265, което ще се проведе в Тексас. Дерик ще срещне серозен съперник в лицето на непобедената звезда Сирил Ган. Съвсем очаквано "The Black Beast" е голям аутсайдер в тази среща.

Всички знаят, че планът на Люис е да те удари само веднъж и всичко приключва. Той не се слави с добра борба, граплинг или джиу-джитсу. Люис е в серия от 4 поредни победи и идва след голям успех с нокаут над Къртис Блейдс.

В тази битка Дерик също беше аутсайдер, но въпреки това спря тока на "Razor" през февруари. Дерик има цели 20 победи с нокаут и вярва, че е дошло време Хюстън, Тексас да има шампион в тежка категория.

Пред ESPN Люис сподели, че има нужда само от 1 точен удар и всичко ще приключи. Ето какво още каза той за предстоящия бой:

Имам 25 минути и всичко, което трябва да направя е да го ударя само веднъж. Не ми пука колко умения имал повече от мен. Това няма значение в битка между големи момчета, които ще разменят удари. 

Обичам този град Хюстън и Хюстън ме обича. Време е да имаме шампион в тежка категория и по специално в UFC.

Ще успее ли Люис да стане шампион ?

Последни новини

Оферта на деня

Горещи Новини

Видео

Най-четени статии днес