Зареждане

Дерик Люис мечтае за битка с Джон Джоунс в тежка категория

Дерик Люис мечтае за битка с Джон Джоунс в тежка категория
Публикувано на: Март 15, 2021 в 16:00 ч
Дерик Люис, който е бивш претендент за титлата в тежка категория мечтае за битка с Джон Джоунс. Тази година бившия шампион в полутежка категория ще направи своя дългоочакван дебют при тежките. Цялата дивизия се вълнува от този трансфер, който "Bones" ще направи.

Всеки иска да влезе в клетката с него, защото победата над Джоунс ще превърне неговия съперник в легенда. Люис е сред най-големите нокаутьори в историята на UFC и иска да се тества срещу Джоунс.

Дерик смята, че "Bones" няма да го събаря на земята, а вместо това ще го точкува от дистанция. Ето какво още сподели Дерик пред Джо Роугън:

Хубаво е, че Джон Джоунс се качва в тежка категория. Представям си се един ден с него в клетката. Знам какъв ще бъде неговия план за битка с мен. Той ще се опита да атакува краката ми. Не мисля, че ще ме събаря на земята. Той ще се държи на дистанция от мен. 

Искам моите съперници да са близо до мен. Така започва тяхното падение. Не мисля, че Джоунс трябва да качва още килограми. Той обикновено тежи 108 кг. и мисля, че това е добро тегло. Джон не трябва да качва килограми повече от тези. 

Кой би победил в такава среща ?



Последни новини

Оферта на деня

Горещи Новини

Видео

Най-четени статии днес