Зареждане

Derek Brunson проговори след загубата от Israel Adesanya

Derek Brunson проговори след загубата от Israel Adesanya
Публикувано на: Ноември 5, 2018 в 08:38 ч
През изминалия уикенд, в първата среща от главната карта на UFC 230, дългогодишният UFC боец в средна категория Derek Brunson се изправи в клетката срещу страйкинг спеца Israel Adesanya. Въпреки че Brunson се справи сравнително успешно, той все пак стана жертва на опасните удари на Adesanya.

След битката Derek проговори и сподели мнението си относно случилото се. Очевидно разочарован, той не губи мотивация и обеща да се върне скоро отново в играта.



"В живота имаш два варианта. Или стоиш и се самосъжаляваш, или ставаш и правиш нещо по въпроса. Животът е приключение. Продължаваме напред!"

Със загубата си от Adesanya, Brunson влиза в серия от две поредни загуби, тъй като преди това той падна и от Ronaldo 'Jacare' Souza. Тези два провала последваха след победи с нокаут срещу бившия шампион в полутежка категория Lyoto Machida и джудо специалиста Dan Kelly. Той в момента е с рекорд 18-7.

Adesanya, от своя страна, подобри своя рекорд на 15-0, като 4 от победите са му само в UFC. Той към момента е един от топ бойците в средна категория, като пред него вече има куп възможности.

Накъде мислите ще поеме Derek Brunson от тук нататък? Дали предстои най-доброто за американеца?

Последни новини

Оферта на деня

Горещи Новини

Видео

Най-четени статии днес