Зареждане

Derek Brunson: Jon Jones ще пребие Israel Adesanya

Derek Brunson: Jon Jones ще пребие Israel Adesanya
Публикувано на: Октомври 12, 2019 в 09:29 ч
Derek Brunson няма търпение да си завоюва нов шанс срещу Israel Adesanya, който миналата година го нокаутира, а сега властва в категорията и е безспорен шампион. Двамата си спретнаха вражда миналата година и ръсеха обиди един за друг, което доведе до битка на UFC 230 в Ню Йорк, където Adesanya наказа Brunson с удари и колена и го нокаутира в последните секудни на 1-вия рунд.

Сега нещата се промениха и Adesanya ще трябва да брани трона, а Derek е в серия от победи и се цели в реванш. Той следи нещата с шампиона и е видял, че Adesanya има вражда с Jon Jones. В интервю за TMZ, Brunson реши да поговори за битка между тях и сподели, че непобедения талант няма да се справи с шампиона в горната категория:


Мисля, че знам кой ще победи в битка между Jones и Adesanya. "Bones" ще бъде прекалено много за Adesanya. Той е боец с високо бойно IQ. Мисля, че Adesanya има шанс, но трябва да го спипа и да го нарани рано в битката. Adesanya не е боец, който може да те нокаутира с един удар. 

Той е повече боец, който ще спечели с технически нокаут. Jones от своя страна е голям, едър и ще разучи Adesanya. Да, видях нещата, които те си пишат и не мисля, че Israel може да победи Jones. 

В битка между тях Israel ще покаже някои неща, но смятам, че Jones е прекалено голям за него. Да, разбира се, че искам този реванш. В серия съм от победи и съвсем скоро ще се завърна.
0 споделяния
  Сподели
Мнения в Facebook

Последни новини

Оферта на деня

Горещи Новини

Видео

Най-четени статии днес