Зареждане

Deontay Wilder: Обещавам, че ще нокаутирам задника на Tyson Fury

Deontay Wilder: Обещавам, че ще нокаутирам задника на Tyson Fury
Публикувано на: Юни 2, 2019 в 00:02 ч
Deontay Wilder вече обяви, че ще се бие срещу Luis Ortiz, а след това ще се изправи отново срещу Tyson Fury. Шампиона в тежка категория на WBC иска да изчисти всички съмнения на феновете и да докаже, че е победил Fury в първата битка, която завърши с равенство. Миналата година Wilder доста се изпоти срещу Luis, но успя да го нокаутира в 10-тия рунд и сега иска да докаже, че е най-добрият и няма спорни битки. Такива са неговите планове и той се закани, че този път ще нокаутира Fury и то по-брутално от първия път, в който го изпрати в нокдаун два пъти:


В моята страна Америка, ние искаме обратно битката. Няма да се крием и да търсим нови опоненти. Нямам нужда от загрявка. Правим отново битката, за да докажа, че ще го нокаутирам. Този път ще го направя дори по-добре от първия път. Всички мои опоненти си скъсват задниците от тренировки преди битка с мен, защото знаят, че съм убиец. Аз не си играя игрички. 

Вярвам в това, което казвам и имам страст към това, което правя. Аз съм истински в този спорт и искам да дам шоу на феновете. Дълги години тежката в бокса беше мъртва. Сега имате едно лошо копеле в лицето на Wilder и не ми пука за непобедения ми статут. Наследството не се определя от това кой е имал непобедена статистика, защото в живота нищо не е перфектно. 

Битката с Fury ще се случи в началото на следващата година. Всички големи битки ще се случат следващата година. Може би след Fury ще се бия с Joshua. Когато се оттегля ще съм сред най-великите в историята. В края на краищата преследвам величие. Искам да ме помнят като боец, който не се е страхувал от никого и е давал страхотни битки на феновете.  




Последни новини

Оферта на деня

Горещи Новини

Видео

Най-четени статии днес