Зареждане

Demian Maia: Ще се бия още година-две

Demian Maia: Ще се бия още година-две
Публикувано на: Октомври 30, 2017 в 14:00 ч
 
 Demian Maia винаги е бил близо до върха във всяка една категория, в която се е състезавал до момента. Бившата суперзвезда в света на бразилското джиу-джицу извървя дълъг път в свободните боеве и малко преди 40-тия си рожден ден претърпя две поредни загуби.
 
Мнозина си помислиха, че краят му е близо, след като гледаха срещата му с Colby Covington, където след силния първи рунд се измори и беше повален в следващите 10 минути, падайки чрез съдийско решение. По принцип оттеглянето му би било оправдано, тъй като по договор му предстои още една среща, но пред медиите след срещата заяви, че ще се бие още една-две години.
 
Той побърза да отбележи, че последните му опоненти, Covington и шампионът в полусредна категория Tyron Woodley били отлични борци.
 
"Имах проблеми с повалянето на Woodley и гледах да променя някои неща, но трябва да споменем, че в последните си две срещи се изправям срещу невероятни борци. Да не говорим, че в последните ми трима опоненти са все от American Top Team. Всички следят как се бият, учат се и, разбира се, става по-трудно да бъдат победени."
 
"Целта ми е да продължавам да се бия. Свободните боеве не са леки, но ще ги обмисля като вариант. В UFC съм вече 10 години и това много влияе на нервите. Няма как човек да разбере какво е изживяването, без да е бил в тази среда."

Последни новини

Оферта на деня

Горещи Новини

Видео

Най-четени статии днес