Зареждане

Деметриъс Джонсън срещу Адриано Мораес 3 през май 2023 г. в Колорадо

Деметриъс Джонсън срещу Адриано Мораес 3 през май 2023 г. в Колорадо
Публикувано на: Декември 6, 2022 в 00:00 ч
Азиатската организация ONE Championship се насочва към американска земя за първи път.

Организаторите ни готвят хитова трилогия в категория муха между легендата Деметриъс Джонсън (24-4-1) и Адриано Мораес (20-4). Битката ще се случи в Колорадо на 5 май 2023 година. 

В първата им среща през април 2021 г. Мораес победи Джонсън чрез нокаут във втория рунд, за да защити успешно пояса в категория муха. Джонсън отмъсти за загубата през август чрез нокаут в четвъртия рунд, за да спечели първата си шампионска титла на ONE, след като преди това спечели турнир в категорията.

Джонсън е бивш шампион на UFC в категория муха, широко смятан за най-добрия боец, който някога се е състезавал в ММА. Той има 5 победи и 1 загуба, откакто се присъедини към ONE през 2019 година. Деметриъс спечели двубой със смесени правила срещу звездата на кикбокса Родтанг през миналия март. 

Мораес се раздели със серия от 3 поредни победи, след като загуби от Джонсън. Адриано губи с приключване само от Деметриъс. Останалите му загуби в ММА идват след разделни решения на съдиите. Мораес успя да направи 4 защити на титлата си в ОNE.






Последни новини

Оферта на деня

Горещи Новини

Видео

Най-четени статии днес