Зареждане

David Branch изгоря с две години от USADA

David Branch изгоря с две години от USADA
Публикувано на: Септември 19, 2019 в 05:00 ч
Качил: DoloR 
37-годишният боец на UFC в средна категория David Branch е получил две години наказание от USADA, защото се е провалил на допинг тест. През май той е дал урина, за да го тестват и неговата проба е била положителна за ипаморелин. Това е пептид, който мощно освобождава разтежен хормон и повишава нивото му в тялото.

Този провал му носи две години наказание и той ще бъде аут до 26-ти юли 2021 година. Branch е с рекорд 22-6 в ММА и е бивш двоен шампион в средна и полутежка категория на WSOF. Преди две години той се присъедини към UFC и спечели дебютната си битка с раздвоено решение над Krzysztof Jotko, а след това загуби със събмишън от Luke Rockhold.

Миналата година той записа голяма победа с нокаут над Thiago Santos, но след нея инкасира две поредни загуби с приключване. В своята последна битка той загуби с нокаут за 49 секунди от Jack Hermansson през март тази година и така записа рекорд 2-3 в UFC. Branch ще бъде на почти 40-годишна възраст когато неговото наказание изтече и това определено е голям удар по неговата кариера.





Последни новини

Оферта на деня

Горещи Новини

Видео

Най-четени статии днес