Зареждане

Дъстин Порие загатна за оттегляне от ММА

Дъстин Порие загатна за оттегляне от ММА
Публикувано на: Август 3, 2021 в 07:25 ч
Дъстин Порие загатна, че може да се оттегли от ММА, ако успее да спечели безспорната титла. "The Diamond" ще се бие срещу Чарлз Оливейра в края на годината за титлата в лека категория. 32-годишния американец записа 2 победи над Конър Макгрегър тази година.

Той вдигна много акциите си и в момента е на върха в кариерата си. Порие губи само от Хабиб Нурмагомедов в последните си 10 битки в UFC. Той е с рекорд 28-6-1 в ММА и е в серия от 3 поредни победи. Дъстин приключва 21 от срещите си и 4 пъти падна с приключване.

Той вече беше временен шампион и вярва, че при спечелване на безспорната титла ще е постигнал всичко. Ето какво още сподели Дъстин за бъдещето си в интервю за Dailymail:

Чарлз Оливейра е много опасен. Мисля, че продължава да развива своята игра в стойка. Той е доста висок за тази категория. Мисля, че в момента той има най-доброто джиу-джитсу в UFC. Чарлз е агресивен и много нападателен със своето джиу-джитсу. 

Той го използва да се защитава и да се измъква от лоши ситуации, но и го използва, за да приключва битките си. Оливейра е много опасен опонент, който работи здраво и дълго време се биe в UFC. Безспорната титла е моята цел от самото начало. 

Ако успея да я спечеля, тогава ще съм постигнал всичко в този спорт. Ще видим какво ще правя, ако я спечеля. Вероятно ще се оттегля от ММА и ще продавам моя лют сос.
0 споделяния
  Сподели
Мнения в Facebook

Последни новини

Оферта на деня

Горещи Новини

Видео

Най-четени статии днес