Зареждане

Дъстин Порие: Ще събмитна Конър Макгрегър

Дъстин Порие: Ще събмитна Конър Макгрегър
Публикувано на: Юли 9, 2021 в 05:00 ч
Дъстин Порие е готов за трилогията с Конър Макгрегър този уикенд. Двамата ще оглавят UFC 264, което ще се проведе в Лас Вегас. Битката им ще е в лека категория и победителя ще заслужи шанс за титлата.

Очаквано "The Diamond" е фаворит в срещата, след като нокаутира Макгрегър през януари тази година. Конър прогнозира, че ще успее да нокаутира тежко Порие и ще го изнесат на носилка.

Дъстин от своя стрaна смята, че ще успее да спечели със събмишън. Порие смята, че Конър има шанс само в началото на битката, а след това ще загуби.

В интервю за BT Sport Порие си поговори с легендата Майкъл Биспинг и му каза следното:

Хубаво е да се върна във Вегас и да видя, че бизнесите отварят. Сега съм корав като скала. Вече не мразя никого. Не мразя Конър Макгрегър за нещата, които говори. Може би приказките ще помогнат на Макгрегър. На мен обаче не ми влияят. 

Макгрегър е разтревожен и усещам несигуроност от негова страна. За мен това е просто поредна битка. Напрежението е върху него. Няма да е добре за бизнеса, ако загуби за втори път с приключване от мен. Бия се с лъвове от години. 

Конър трябва да натисне в началото, защото ако битката се проточи, тогава ще вляза в ритъм и ще му вкарвам тежки удари. Всеки може да спечели в първите минути, но по-добрия боец побеждава тогава, когато битката се проточи. 

Аз също мога да го бия в първия рунд. Мога да го победя с технически нокаут, но имам чувството, че ще го събмитна. Ако победя този уикенд, тогава единствената битка за мен ще е тази с Чарлз Оливейра. 

Не искам да говоря за следващата битка, защото нищо от това не е реално, докато не мине битката с Конър. Той тренира усилено, защото иска да ми върне загубата. 

Кой ще спечели ?



Последни новини

Оферта на деня

Горещи Новини

Видео

Най-четени статии днес