Зареждане

Дъстин Порие: Бойците заслужават да им ритам задниците

Дъстин Порие: Бойците заслужават да им ритам задниците
Публикувано на: Ноември 16, 2021 в 15:00 ч
Дъстин Порие ще се бие с Чарлз Оливейра за титлата на UFC в лека категория на UFC 269 на 11 декември в Лас Вегас. При победа за Порие може да се твърди, че „Диамантът“ няма какво друго да доказва в спорта. В последно време Порие говореше за оттегляне от ММА и спечелването на безспорната титла ще бъде върхът в неговата кариера.

Дъстин вече направи пари в ММА и няма какво да доказва. 32-годишния американец е с рекорд 28-6-1 в ММА и е в серия от 3 поредни победи, от които 2 с технически нокаут над Конър Макгрегър. Дъстин губи само 1 от последните си 10 битки в UFC.

В интервю за Ариел Хелуани Порие сподели, че е далеч от спиране със спорта, защото бойците заслужават да им рита задниците:

Аз съм боец. Имах достатъчно късмет тази година и можех да се оттегля от спорта. Намирам се в много добра позиция. Бойците заслужават да им ритат задниците и аз съм този, който ще го прави. Не мога да си тръгна така. Мисля, че мога да победя Джъстин Гейджи и Майкъл Чандлър. 

Ще ги бия и двамата, ако се бият така, както се биха помежду си. Трябва да си стегнат и по-техничен. Трябва да мислиш, а не да се биеш зверски. Знаете как е в тази игра. Гейджи хвърля кука и се надява, че ще захапя. Той говори много и смята, че при победа над Оливейра ще спомена името му. 

Хората говорят и се опитват да настроят нещата, както прави Гейджи. Нямам нищо лошо да кажа за него, но го победих онази вечер в родния му град. Какво друго мога да кажа ? Може би Ислам трябва да се изправи срещу още един водещ претендент и тогава той е следващия за титлата. 

Може би Гейджи трябва да се бие с Ислам. Това е хубавото на битките, нали? Просто се бийте и решете кой да е следващ.

Ще успее ли Порие да бие Оливейра ?



Последни новини

Оферта на деня

Горещи Новини

Видео

Най-четени статии днес