Зареждане

Дъстин Поире с изявление от линейката

Дъстин Поире с изявление от линейката
Публикувано на: Юни 29, 2020 в 00:00 ч
Бившият временен шампион в лека категория Дъстин Поире плати с пот и кръв, но си тръгна с вдигнати ръце от Вегас. "The Diamond" записа трудна победа над Дан Хукър в здрав сблъсък, който продължи цели 25 минути. 31-годишния американец записа 26-тата си победа в ММА и битката беше избрана за бой на вечерта, с което Поире добави $50 000 долара в банковата си сметка.

Дъстин успя да се върне на победния път, след като идваше със загуба от Хабиб Нурмагомедов, в която загуби временната си титла. След касапницата Поире беше закаран в болница с линейка и реши да пусне видео, в което да благодари на всички. Ето какво сподели Поире в своя профил от линейката:

25-те минути се отплатиха напълно. Toва беше 26-та победа за диаманта. Битката беше забавна, а сега съм на път за болницата, за да ми сканират главата. Веднага след това ще се прибера, за да видя съпругата си и дъщеря ни. Благодаря на всички.

Поире губи само веднъж в последните си 8 битки. Ариел Хелуани веднага започна да рекламира бой между Дъстин и Тони Фъргюсън, а Поире удари спирачката на такъв бой и пожела почивка.





Последни новини

Оферта на деня

Горещи Новини

Видео

Най-четени статии днес