Зареждане

Дъстин Поарие възмутен от Джо Роугън в UFC 299: Не мога да повярвам, че той каза това

Дъстин Поарие възмутен от Джо Роугън в UFC 299: Не мога да повярвам, че той каза това
Публикувано на: Март 13, 2024 в 00:00 ч
Бившият временен шампион в лека категория Дъстин Поарие се възмущава от коментара на Джо Роугън от UFC 299.

Миналата събота се проведе UFC 299, на което Дъстин Поарие (30-8 MMA) се изправи срещу Беноа Сен-Дени (13-2 MMA) в двубой в лека категория. Предстоеше "The Diamond" да спечели с брутален нокаут на Сен-Дени в 2:32 мин. на втория рунд.

Още в началния фрейм ветеранът-коментатор Джо Роугън предположи, че Поарие изглежда уморен.

Дъстин Поарие, в неотдавнашното си участие при Ариел Хелвани, разсъждаваше за силното си представяне в Kaseya Center в Маями, Флорида, през изминалия уикенд. Мачът също така донесе на Поарие бонус от 50 хил. долара за бой на нощта, с което той се изравни с Едсон Барбоза (24-11 MMA) за най-много бонуси "Двубой на вечерта" в историята на UFC.

Бившият временен шампион продължи да разказва за представянето си, като същевременно отбеляза забележките на цветния коментатор Джо Роугън, с които очевидно не е съгласен:

"Прегледах снощи боя с жена ми, когато се върнахме в Луизиана. Джо Роугън каза, че съм бил изтощен, каза, че съм бил уморен около пет пъти. Братле, аз не се уморявам. Имам едно от най-добрите кардио в тази бойна игра, която правим. Мога да изкарам 25 минути, силен, да играя в размени през цялото време. Не мога да повярвам, че той каза това... Чувствах се добре."

Продължавайки, Дъстин Поарие каза:

"Но се чувствах добре. Чувствах, че той ще забави темпото. На това се надявах, мислех, че третият или четвъртият рунд е моментът, в който наистина ще започна да се откъсвам и да го сломявам. Но аз го докарах до там още във втория. Мислех, че ще трябва да го сломя, да го изтощя малко повече, но го хванах по средата на размяната, когато брадичката му беше вдигната и тялото му не беше настроено за тази дясна ръка. Моментът, в който го направих, беше просто перфектен, за да му размажа мозъка."

Какво мислите за коментарите на Джо Роугън относно това, че Порие изглеждаше "изтощен" и "уморен" на UFC 299? С кого бихте искали да се бие "The Diamond" следващия път?

Последни новини

Оферта на деня

Горещи Новини

Видео

Най-четени статии днес