Зареждане

Дъстин Поарие готов за 5 рунда с Тони Фъргюсън

Дъстин Поарие готов за 5 рунда с Тони Фъргюсън
Публикувано на: Септември 22, 2020 в 21:25 ч
Бившият временен шампион в лека категория Дъстин Поарие продължава да настоява за бой с Тони Фъргюсън. От UFC планираха да ги сбият в подглавната битка на UFC 254 в края на следващия месец в Абу Даби. За съжаление именно Поарие беше причина битката да пропадне. Дъстин искаше от UFC по-висока заплата, но Дейна Уайт отказал и това накара "The Diamond" да се оттегли, за да им извива ръцете.

Шефовете в най-голямата ММА организация се подсилиха с Майкъл Чандлър и натриха носа на Поарие и Фъргюсън, като сложиха Чандлър резерва на боя между Хабиб Нурмагомедов и Джъстин Гейджи. Така към днешна дата няма яснота кога ще видим в клетката Дъстин и срещу кого.

Уайт сподели, че Фъргюсън няма да се бие в Абу Даби, което още повече оплете нещата. По всичко личи, че Поарие е готов да се бие и в социалните мрежи пожела 5 рунда срещу Фъргюсън, а победителя да получи шанс за титлата. Ето какво написа Дъстин:

 Кой иска 5-рундова битка между мен и Тони Фъргюсън ? Ще има кръв. 

По-рано тази година Поарие успя да победи Дан Хукър с решение и се върна към победите. Не е ясно дали от UFC ще уважат неговите искания, след като той им отказа преди няколко седмици.0 споделяния
  Сподели
Мнения в Facebook

Последни новини

Оферта на деня

Горещи Новини

Видео

Най-четени статии днес