Зареждане

Darren Till срещу Stephen Thompson в UFC: Liverpool

Darren Till срещу Stephen Thompson в UFC: Liverpool
Публикувано на: Март 23, 2018 в 09:56 ч

Отново има движение в полусредната категория на UFC.

Заедно със срещата за временната титла между Colby "Scat" Covington и Rafael dos Anjos, на 27-ми май в UFC: Liverpool ще станем свидетели и на сблъсъка между Stephen Thompson и Darren Till. Till първоначално се очакваше да води събитието, като опонентът му не беше изяснен.

Събитието ще се излъчва по спортния канал Mtel Sport 2, където може да следите на живо всички издания на UFC.


Говори се, че преговорите за срещата са към своя край, като тепърва предстои тя да бъде официално обявена:



Изборът на Thompson е добър вариант, тъй като ще направи добра среща, а и ще се окаже сериозно предизвикателство за Till. Известен със своето карате, Thompson се доближи до титлата максимално, като отбеляза равенство срещу Tyron Woodley в UFC 205, но не успя да се пребори с него в реванша и загуби заради съдийско решение. Woodley е единственият боец, въвличал "Wonderboy" в толкова скучна среща. Той обаче се завърна в играта с победа срещу Jorge Masvidal в последния си двубой.

Till, от своя страна, отбеляза брутална победа с нокаут в първия рунд срещу Donald "Cowboy" Cerrone. Масивният боец показа завидни умения, успявайки да притисне Cerrone до решетката. Till преди имаше проблеми с издръжливостта по време на срещите си и най-вероятно Thompson ще се възползва от това. И двамата бойци обичат да се бият дълго - ще видим дали Thompson ще успее да устои на натиска на Till.

С това приключва и търсенето на правилен опонент за Till. Дали е добър вариант "Wonderboy" за 25-годишния боец?

Последни новини

Оферта на деня

Горещи Новини

Видео

Най-четени статии днес