Зареждане

Дариуш постави под съмнение тренировъчните методи на Фъргюсън

Дариуш постави под съмнение тренировъчните методи на Фъргюсън
Публикувано на: Март 16, 2021 в 00:00 ч
Бенейл Дариуш смята, че тренировъчните методи на Тони Фъргюсън ще му изиграят лоша шега в битката им. Двамата бойци ще се изправят един срещу друг на UFC 262, което ще се проведе през май в Абу Даби или Лас Вегас.

Дариуш се намира в серия от 6 поредни победи и успех над Фъргюсън ще го издигне доста в очите на феновете. Тони от своя страна е в серия от загуби и в тази битка ще се бори за своето оставане в UFC.

Срещата им ще бъде много интересна, а Дариуш твърди, че Фъргюсън не прави спаринги и това ще му се отрази в октагона:

Не знам как изглежда лагера на Тони Фъргюсън. Продължавам да чувам слухове, че той няма същите хора от преди в своя екип. Тони няма спаринг партньори. Нямал това и онова. Не знам. Ако аз нямам до себе си хората от моя екип, тогава ще изглеждам ужасно. Не знам дали бих могъл да изкарам и рунд. 

Тайминга, издръжливостта и цялата психическа нагласа. Получаваш всички тези неща от спарингите. Всичко, което ти трябва го получаваш от спарингите. Всичко, което ми трябва за битка го получавам от здравите спаринги. Тайминга, движението и всичко останало. 

Чувам доста слухове, че Тони вече няма тези неща в своите лагери. Знам, че той прави доста дълги упражнения, от които не знам дали има полза. За битките знам, че желязото се остри с желязо. Трябват ти най-добрите момчета в света.  

Кой ще победи в срещата им ?

0 споделяния
  Сподели
Мнения в Facebook

Последни новини

Оферта на деня

Горещи Новини

Видео

Най-четени статии днес