Зареждане

Дариуш: Макгрегър сигурно се чувства като глупак

Дариуш: Макгрегър сигурно се чувства като глупак
Публикувано на: Юни 14, 2022 в 02:00 ч
Състезателят на UFC в лека категория Бенейл Дариуш не разбира защо е бил обект от Конър Макгрегър. 

Преди няколко седмици "The Notorious" написа, че Дариуш е най-големият никой в цялото UFC. Имаше хора, които говорят, че Бенейл трябва да се бие за титлата. Явно това беше причината Конър да атакува Дариуш. Бившият шампион в 2 категории на UFC също иска титлата в лека категория. 

Дариуш не е от бойците, които се обиждат из социалните мрежи. Бенейл не отвърна на Конър, но неговия съотборник Марвин Ветори го направи. Той се закани, че ще набие Макгрегър, ако се видят на живо. 

По време на скорошно появяване в подкаста UFC Unfiltered, Дариуш реагира на критиката на Макгрегър, както и на пламенния отговор на Ветори.

"Не влизам в социалните мрежи, за да разменям обиди. Пожелавам ви да имате човек като Марвин Ветори, който да ви защитава по същия начин. Марвин ми се обади, но му казах да се успокои, защото това са просто социалните мрежи. 

Критиката на Конър беше странна. Откъде дойде това ? Какво направих на този човек ? Не мисля, че някога съм споменавал името му, освен когато хората ме питат за него. Той изтри поста, а аз приемам това като извинение. Съчувствам на човека. Той се бие през последните години, но не му върви. 

Щеше да е ужасно, ако бях на негово място. На всичкото отгоре си счупи крака. Той е заобиколен от толкова много хора, които са нови. Те се появиха, след като стана известен. 

Аз имам същите 5, 7, 10 души, които имах преди дори да бъда в UFC. Ако трябваше да се поставя на негово място, той трябва да се чувства като глупак през цялото време, защото не знае какво се случва. 

Дариуш е в серия от 7 поредни победи. За последно той трябваше да се бие с Ислам Махачев през февруари, но се оттегли заради контузия.





Последни новини

Оферта на деня

Горещи Новини

Видео

Най-четени статии днес