Зареждане

Дарън Тил след загубата в UFC 282: Няма да се оттеглям

Дарън Тил след загубата в UFC 282: Няма да се оттеглям
Публикувано на: Декември 14, 2022 в 00:00 ч
Бившият претендент за титлата в полусредна категория на UFC Дарън Тил загуби пет от последните си шест битки и не е вкусвал победа от ноември 2019 г.

29-годишният боец претърпя трета поредна загуба в събота на UFC 282, губейки от Дрикус дю Пле чрез събмишън в третия рунд. Тил пусна видео изявление в социалните медии след загубата и изглежда няма планове за оттегляне от спорта.

„В този живот не винаги получаваш това, което искаш“, каза Тил. "Трудно е. Сега съм на 29. Аз съм на върха на спорта от 2017 г., влязох в UFC през 2015 г. Правя това видео, защото чувствам, че трябва да го направя сега, подходящият момент е. Не се пенсионирам, това не е реч за оттегляне от спорта. Аз съм на 29, би било глупаво да го правя.

Но, знаете ли, в момента съм в малко губеща ситуация, наистина съм“, продължи той. „В момента не намирам правилния си път и е много тъпо, защото когато съм във фитнеса на спаринг с най-добрите момчета в света, аз съм в стихията си, а след това стъпвам в октагона и просто изглежда, че не мога да се фокусирам. След това имам моменти като втория рунд, когато съм недосегаем, и тогава се случват определени неща."


Тил посочи, че иска да се бие следващата година, но иска и време да „преосмисли нещата“.

„Просто искам да кажа на феновете и хейтърите си - съжалявам“, каза той. „Опитах се да направя шоу, никога не съм търсил лесния път. Наистина тренирам, може би тренирам твърде много. Тренирам като много луд човек. През последните 18 седмици дадох всичко от себе си и винаги съм давал всичко от себе си в този спорт. Така че сега не знам какво да правя точно, но мисля, че ще си взема малко почивка от UFC и просто ще преосмисля нещата.

Не се оттеглям, искам да се бия, искам да се бия следващата година, но сега просто искам да прекарам Коледа със семейството си, да си прекарам добре с приятелите си и всички, които ме подкрепят, моят екип... обратно у дома."

Последни новини

Оферта на деня

Горещи Новини

Видео

Най-четени статии днес