Зареждане

Дарън Тил: Ще надиграя Адесаня в стойка

Дарън Тил: Ще надиграя Адесаня в стойка
Публикувано на: Септември 28, 2020 в 04:00 ч
Бившият претендент за титлата в полусредна категория Дарън Тил вярва, че може да надиграе Израел Адесаня в стойка. Миналия уикенд в Абу Даби шампиона защити златото си с победа над Пауло Коста. Адесаня показа страхотна игра и спечели с нокаут, с което защити титлата и остана непобеден в октагона.

Тил е впечатлен от шампиона в новата си категория и иска да сподели клетката с него. В края на юли Тил загуби с решение от бившият шампион Робърт Уитакър, но не губи надежда. Дарън вярва, че ако запише голяма победа над Джак Хермансон през декември, то може да заслужи шанс за титлата. Ето какво написа Тил в социалните мрежи:

Каква битка само от страна на шампиона Адесаня. Той е добър страйкър. Трябва да се завърна с победа над Джак. Вероятно ще трябва да победя и друг, или ако запиша голяма победа над Джак, то веднага ще се бия за титлата с Адесаня. 

Вярвам, че мога да го надиграя в стойка, ако съм по-бърз. Трябва да работя много здраво. Трябва да се трудя повече от всякога. 

Дарън печели само 1 от последните си 4 битки в UFC. Той дебютира в средна категория в края на миналата година и записа спорна победа с раздвоено решение над Келвин Гастелъм. 




Последни новини

Оферта на деня

Горещи Новини

Видео

Най-четени статии днес