Зареждане

Дарън Тил: Няма да има UFC в следващите 3 месеца

Дарън Тил: Няма да има UFC в следващите 3 месеца
Публикувано на: Април 13, 2020 в 09:55 ч
Дарън Тил вярва, че няма да гледаме събития на UFC в следващите три месеца. Наскоро Дейна Уайт обяви, че най-късно до месец ще подготвят инфраструктурата на частен остров, където ще започнат да правят събитията си. Тил обаче не вярва в това и вярва, че мерките срещу коронавируса все още не са такива, каквито трябва. Той смята, че скоро ще бъде забранено на хората да излизат, но въпреки това е готов да се бие. Тил споделя, че е готов да се бие с Уитакър, ако от UFC наистина са сериозни с идеята за острова. Ето какво сподели той в интервю:


Знам, че има различни мнения по въпроса. Не знам дали е добро или лошо. Не знам дали да имам мнение по въпроса. Ако не ви е позволено да се социализирате, добре ли е да има събитие? Добре ли е да се опитаме да го направим за бойците и за зрителите, за да се забавляват? Мненията са като ла*ната и всеки има такива. Мисля ли, че ще се бия? Ако се обадят и кажат, че са намерили остров, то бих се съгласил. 

Ще се бия, ако предложат среща с Уитакър. Не искам да мразя никого. Всеки има своите причини. Не виждам как ще има събития в следващите три месеца. Не мисля, че мерките са такива, каквито трябва да са. Скоро няма да ви бъде разрешено да напускате къщата, освен ако това не е от съществено значение. Каквото, такова. Имал съм доста битки на улицата. Ако се обадят и ми предложат пари, за да се бия срещу Уитакър след месец, то аз ще приема и ще се подготвя.

В своята последна битка Тил дебютира успешно в средна категория и победи Гастелъм през ноември миналата година.



Последни новини

Оферта на деня

Горещи Новини

Видео

Най-четени статии днес