Зареждане

Дарън Тил: Не съм мюсюлманин, но това не значи, че съм лош човек

Дарън Тил: Не съм мюсюлманин, но това не значи, че съм лош човек
Публикувано на: Септември 16, 2022 в 02:00 ч
Боецът на UFC в средна категория Дарън Тил отговори на критиките от страна на бившия шампион в лека категория Хабиб Нурмагомедов. Наскоро Хабиб критикува Хамзат Чимаев и неговия провал на кантара. Миналия уикенд Чимаев не влезе в лимита за полусредна категория и провали битката си с Нейт Диас.

Чимаев беше в основата на доста проблеми за UFC и тяхната галавечер. Заради него имаше опасност цялата галавечер в Лас Вегас да се провали. Хабиб сподели, че поведението на Хамзат не подобава на мюсюлманин и го посъветва да се обгради с добри мюсюлмани.

Нурмагомедов загатна, че проблемите на Хамзат идват от това, че дружи с християни като Дарън Тил. В интервю за ESPN MMA Tил отвърна на Хабиб и каза:

„Вижте, самият Хабиб се провали на кантара около пет пъти. Тогава около него имаше добри хора. Фактът, че с Хамзат се забавлявахме малко пред камерата, държахме се диво, не означава, че аз или неговият треньорски щаб сме лоши хора.

Например неговият треньор по бразилско джиу-джицу е един от най-добрите граплъри на всички времена. Той не е мюсюлманин. Това не означава, че той е лош човек.

Уважавам Хабиб като човек и боец, но не мога да уважавам подобни коментари.", каза Тил.

Чимаев успя да победи Кевин Холанд миналия уикенд. Сега предстои да видим какво ще последва за него в октагона на UFC.





Последни новини

Оферта на деня

Горещи Новини

Видео

Най-четени статии днес