Зареждане

Даниел Кормие: Усман е най-добрият от семейство Нурмагомедови

Даниел Кормие: Усман е най-добрият от семейство Нурмагомедови
Публикувано на: Август 12, 2024 в 20:00 ч
Членът на Залата на славата на UFC Даниел Кормие изрази мнение, че шампионът на Bellator в лека категория Усман Нурмагомедов може би е най-добрият от фамилията. В последните години Нурмагомедови доминират в ММА и остават непобедени. Първо започна Хабиб Нурмагомедов, който записа 29 победи, стана шампион в UFC, след което се оттегли непобеден.

Хабиб влезе в Залата на славата на UFC и сега помага на своите близки. Той помага на братята Умар и Усман, които са негови братовчеди. Умар се бие в категория петел на UFC и чака шанс за титлата. Усман доминира в лека категория на Bellator и се готви за защита на титлата срещу Александър Шаблий в началото на септември.

Усман е атрактивен шампион, който приключва 14 от 17-те си победи. Миналата година той се провали на допинг тест и получи 6 месеца наказание. Той доказа, че този провал е в резултат на лекарство, което му е предписано от лекар. Това е причината неговата титла да не бъде отнета от лигата.

Кормие следи Нурмагомедови от години и каза следното за тях:

„Не е ли лудост да гледаш как тези момчета успяват ? Не само за Хабиб, но и за Умар и Усман. Може би Усман е най-добрият от всички тях. Този човек е невероятен боец.“, каза Кормие, цитиран от MMAJunkie.

Ще успее ли Усман да остане непобеден в кариерата си ?




Последни новини

Оферта на деня

Горещи Новини

Видео

Най-четени статии днес