Зареждане

Даниел Кормие: Ще се бия с Джейк Пол, но в ММА

Даниел Кормие: Ще се бия с Джейк Пол, но в ММА
Публикувано на: Април 27, 2021 в 16:07 ч
Даниел Кормие е готов да даде урок на разглезеното хлапе Джейк Пол. Наскоро двамата си спретнаха вражда, след като Пол критикува Кормие и се закани, че ще го пребие в стил Стипе Миочич.

Причината за този коментар от страна на Пол беше коментар на Кормие, в който той твърди, че Бен Аскрен ще победи Пол. Това обаче не се случи и "Проблемното хлапе" си го изкара на Кормие. Миналия уикенд във Флорида двамата се спречкаха на последното събитие на UFC.

В социалните мрежи Джейк се подигра на Кормие, който се закани, че ще го шамароса, но не го направи. В интервю Кормие сподели, че е готов за Пол, но в ММА. Ето какво каза още "DC":

Отидох при него, за да разговаряме и ръцете му бяха в джобовете. Казах на Джейк Пол, че няма да играя неговите игри. Не трябва да се занимава с мен, защото не съм хлапе. Не трябва да говори за мен. Дойдоха охранителите и тогава Пол започна да го раздава голям. 

Аз му казах, че ще го наранят, ако продължи така. Това хлапе иска да се бие и аз ще се бия с него. Това обаче ще е в ММА. Нека се бие с мен в ММА. Аз ще се бия с него в полутежка категория. Ако иска сериозно да се бие с мен, тогава нека дойде в ММА. Това няма да е забавно. 

Аз съм на 42 години, но ще го измъчвам и ще го нараня. Не искам да се боксирам с него. Нека се бие с мен в ММА. Аз ще го нараня и ще го смажа, а след това да се боксира с тези от YouTube. Ще нараня това хлапе и ще му разкъсам лицето. Ще му дам урок. 

Той успя да победи Бен Аскрен и сега избира някой друг. Смята, че може да победи Кормие, който е стар и не е във форма. Няма да използва името ми за лични облаги. Ще пазя моето наследство и това означава, че трябва да го плесна по главата.



Последни новини

Оферта на деня

Горещи Новини

Видео

Най-четени статии днес