Зареждане

Даниел Кормие съкрушен от случващото се с Веласкез: Умирам...

Даниел Кормие съкрушен от случващото се с Веласкез: Умирам...
Публикувано на: Май 11, 2022 в 00:00 ч
След като бе обвинен заради стрелбата по Хари Гоулат - човек, който е насилвал негов 4-годишен роднина, Каин Веласкез изглежда го грози сериозна присъда със затвор. Той има 10 обвинения срещу себе си, като едно от тях е за опит за убийство.

Какъвто и да е изхода от ситуацията, неговия приятел и съотборник от AKA, Даниел Кормие, знае че в момента мексиканецът минава през кошмарни моменти.

"Направо умирам," сподели Кормие. "Абсолютно умирам, гледайки през какво минава той. Да, това направо ме убива. Но имам късмет, че успях да поговоря с него. Посетих го. А и той ми се обажда. Аз съм от късметлиите, които го имат в живота си."



Въпреки, че е съкрушен, Кормие уверява Веласкез и неговите поддръжници, че ще бъде опора на своя приятел, който му е помагал за да стигне до върха в кариерта си.

"Каин Веласкез в момента се намира в изключително лоша ситуация. Той ме издигна до висини, до които никога не съм мислил, че ще стигне. В най-важните ми моменти той бе до мен. Затова аз сега ще го подкрепям в неговите битки. Всеки път когато той влиза в съда, аз ще бъда там, защото и той винаги е бил до мен."

Последни новини

Оферта на деня

Горещи Новини

Видео

Най-четени статии днес