Зареждане

Даниел Кормие потвърди, че спира с ММА

Даниел Кормие потвърди, че спира с ММА
Публикувано на: Август 17, 2020 в 05:00 ч
Бъдещият член на залата на славата на UFC, Даниел Кормие сложи край на своята кариера. 41-годишния американец се изправи срещу Стипе Миочич в трета битка за титлата в тежка категория. Двамата си спретнаха здрав сблъсък във Вегас, където Миочич успя да защити титлата с решение. Така за първи път в своята кариера "DC" навлезе в серия от 2 поредни загуби и не успя да се оттегли със злато.

Само преди две години Кормие държеше титлата при тежките, както и тази в полутежка категория. Даниел успя да запише рекорд 22-3-1 в ММА и само веднъж загуби с приключване. Той успя да приключи 15 от съперниците си и премери сили с едни от най-добрите в света. След битката си Кормие сподели следното пред Джо Роугън:


Нямам интерес да се бия за нещо различно от титли, но не виждам шанс за титла в бъдеще и това ще бъде всичко от мен. Имах дълга кариера и беше страхотно. Бих се за титлата в тежка категория и беше една добра битка. Тъжно е, че слагаме край на тази трилогия. Аз преживях много в миналото, ще преживея и това. 




Последни новини

Оферта на деня

Горещи Новини

Видео

Най-четени статии днес