Зареждане

Даниел Кормие: Ислам Махачев е на 2 победи от титлата

Даниел Кормие: Ислам Махачев е на 2 победи от титлата
Публикувано на: Ноември 5, 2020 в 02:00 ч
Бившият двоен шампион на UFC, Даниел Кормие вярва, че Ислам Махачев ще бъде следващия шампион в лека категория. Двамата дълго време тренират заедно в AKA и "DC" много добре знае какво може опасния дагестанец. 29-годишния боец е с рекорд 18-1 в ММА и е сред най-добрите ученици на легендарният Абдулманап Нурмагомедов, който почина преди няколко месеца.

Настоящият шампион Хабиб Нурмагомедов също има големи очаквания за Махачев и наскроо сподели, че до 1 година неговия приятел ще е шампион в лека категория. Махачев е в серия от 6 поредни победи и приключва 10 от битките си. Ето какво сподели Кормие за Махачев, който бил бъдещето на категорията:

Наскоро изпратих съобщение на Махачeв. Казах му, че е шампион и един от най-добрите в света. Поговорихме си и му казах, че вече няма да го наричам Ислам, а само шампион. Ако успее да победи Рафаел дос Аньос, тогава ще бъде много близо до титлата. Това е голяма битка и супер момент за него. 

Ако Махачев успее да победи Рафаел, тогава ще бъде в листата с реални претенденти. Сега няма много бойци, които искат да се бият с Махачев, но след победа над дос Аньос, няма как да го игнорират. Мисля, че в момента Ислам е на две битки от титлата. 

Ислам се завръща в клетката след 10 дни, за да премери сили с Рафаел дос Аньос в Лас Вегас. Ще успее ли Махачев да стигне до златото ?


Последни новини

Оферта на деня

Горещи Новини

Видео

Най-четени статии днес