Зареждане

Даниел Кормие: Гонете титлите, а не парите

Даниел Кормие: Гонете титлите, а не парите
Публикувано на: Ноември 23, 2021 в 13:00 ч
Бившият шампион в полутежка и тежка категория на UFC Даниел Кормие даде ценен съвет на ММА бойците. В последните години в ММА се говори само за пари и всички гонят битките, в които има най-много пари.

Често някои ММА бойци се отказват от шанс за титлата, за да преследват битката, която може да им напълни банковата сметка. "DC" няма нищо против това, но вярва, че в крайна сметка титлите са това, което има най-много значение в спорта.

42-годишния американец се оттегли от ММА в края на миналата година, след като за втори път загуби от Стипе Миочич. Ето какво сподели Кормие в своя акаунт в социалните мрежи за парите и титлите:

Кога титлите станаха нещо, което не е важно и всички гонят парите ? Дълго време всички шампиони бяха битките за пари. Държаха коланите. Но сега пейзажът се променя. Светът на спорта се променя и мисля, че бойците започват да се променят с него. Вярвам, че всичко се връща към титлите. 

Наскоро Дъстин Порие каза, че може да се оттегли от спорта. Той изкара купища пари в двете битки с Конър Макгрегър. Сега обаче Порие говори, че трябва да рита задници. В крайна сметка всичко се връща към златото. Когато всичко свърши, тогава с теб остават спомените с титлата. 

Можете да имате всички пари на света, можете да създадете всички спомени, но споменът да стоите там и да увиете колана около кръста си е този, който не може да бъде заменен. Приемете бой за пари, ако има възможност, но в крайна сметка спечелете титлата. 

Този колан е това, което има значение. Този колан ще ви позволи да кажете на децата и семейството си в даден момент: „Бях най-добрият боец в света.“ Не много ще успеят да кажат това. Безценно е да си световен шампион.

Титлите или парите са по-важни ?



Последни новини

Оферта на деня

Горещи Новини

Видео

Най-четени статии днес