Зареждане

Daniel Cormier потвърди, че срещата с Brock Lesnar ще му бъде последна

Daniel Cormier потвърди, че срещата с Brock Lesnar ще му бъде последна
Публикувано на: Юли 17, 2018 в 09:41 ч
Daniel Cormier знае с точност кога ще сложи край на своята кариера.

Двойният шампион споменаваше напоследък, че ще се бие още два пъти преди да се оттегли след като нокаутира Stipe Miocic на UFC 226, като едната среща се очаква да бъде срещу Brock Lesnar.

С WWE звездата разиграха сценка в Октагона докато Stipe Miocic още се възстановяваше от загубата и много от феновете сметнаха това за евтин пиар. Няма как да виним обаче Cormier, че се опитва да използва ситуацията, за да прибере възможно най-много пари.

Все още не се знае кой ще е следващият му противник, но в наскорошно интервю той разкри, че в последната си среща определено ще се изправи срещу Brock Lesnar.

"Той ще бъде последният. Последният за кариерата ми. Дали ще е следващият? Не знам. Надявам се, но все още имам и титла в полутежка категория."

Cormier постави на прицел бившия шампион Mauricio 'Shogun' Rua като вариант за следващата защита, ако разбира се успее да се справи с Anthony Smith този уикенд.

"Това ще оставя на вас да прецените."

Cormier обаче е твърдо решен да изпълни дълга си на шампион, без значение от името на боеца, който ще се изправи срещу него.

"Ще бъде трудно, но като професионалист трябва да подхождам към всяка битка по един начин. Ще се подготвя за победа, за да защитя титлата. Винаги е сериозна ситуацията, биеш ли се за титла в UFC."

"Когато си боец, професионалист, тези събития са важни."

Последни новини

Оферта на деня

Горещи Новини

Видео

Най-четени статии днес