Зареждане

Dana White: Tito Ortiz знае, че щях да му сритам задника в боксова среща

Dana White: Tito Ortiz знае, че щях да му сритам задника в боксова среща
Публикувано на: Септември 23, 2019 в 08:28 ч
Качил: DoloR
Президента на UFC Dana White вярва, че щял да срита задника на Tito Ortiz в боксовата им среща, която двамата планираха. Двамата имаха люта вражда преди години и през май 2008 година White даде екстра бонус на Lyoto Machida, защото успя да победи “The Huntington Beach Bad Boy”. Ortiz беше сред малкото бойци, на които не им пукаше много от големия шеф и дори носеше тениска с надпис "Dana е моята к*чка".

През 2007 година върлите врагове плануваха да си разрешат проблемите на ринга в битка по правилата на бокса, която така и не се случи. Сега 12 години по-късно Dana White твърди, че щял да срита задника на бившия си шампион в боксова среща. Ето какво още сподели президента на UFC в интервю за Barstool Sports:


Аз знаех, че щях да победя и той го знаеше. Това е причината битката ни да не се случи. Тогва Tito Ortiz сключи нова сделка с нас. Двамата с него се мразихме толкова много, че това накара Lorenzo Fertitta да му предложи тази сделка. Tito никога не е имал страхотни ръце. 

Тренираше своя бокс с Fernando Vargas. Той смяташе, че е подобрил своите умения в бокса и двамата много се мразeхме. Ortiz каза на Fertitta, че иска последното нещо, което да направи в своя договор е 3-рундова среща с мен по правилата на бокса. Трябваше да се бием в 3 рунда по 3 минути. 

Тогава аз казах на Lorenzo да подпише тази сделка. Това щеше да бъде първия път, в който двамата се боксираме. Аз започнах да тренирам здраво и да се готвя. Проведох спаринги с боксьори от тежка категория, които по това време бяха в топ 10 на света при тежките. Бях в страхотна форма и готов за битка. Щях да му сритам задника пред всички. 




Последни новини

Оферта на деня

Горещи Новини

Видео

Най-четени статии днес