Зареждане

Dana White: Съотборниците на Khabib никога повече няма да се бият в UFC

Dana White: Съотборниците на Khabib никога повече няма да се бият в UFC
Публикувано на: Октомври 7, 2018 в 16:42 ч
След лудостта, която се случи днес на събитието UFC 229, Dana White е бесен и сподели, че съотборниците на Khabib никога повече няма да се бият в UFC. Появиха се доста видеа, които показват, че McGregor първи започва боя в клетката, защото удря братовчеда на Khabib, Abubakar след което Zubaira Tukhugov влиза в клетката и напада в гръб Conor. Между двамата имаше история, защото McGregor го обиди и каза, че Tukhugov не е истински чеченец, а това за хора от този регион е голяма обида.

Islam Makhachev, който се хвърли в публиката заедно с Khabib също ще го отнесе и ще бъде освободен от UFC заедно с Tukhugov, a браточведа на Khabib, Abubakar със сигурност няма никога да получи шанс за договор с UFC. Ето какво каза White:

Съотборниците на Khabib, които взеха участие в мелето повече никога няма да се бият в UFC. Работих здраво, за да издигна този спорт и такива неща са недопустими. 

Zubaira Tukhugov записа рекорд 3-1 в UFC, като наскоро изтече неговото 2-годишно наказание от USADA. Той трябваше да се бие срещу Artem Lobov по-късно този месец в Канада, но това няма да се случи. Islam Makhachev е с рекорд 6-1 в UFC и за кратко беше в топ 15 на лека категория, но след всичко той също ще си тръгне от организацията.




Последни новини

Оферта на деня

Горещи Новини

Видео

Най-четени статии днес