Зареждане

Dana White: Rory MacDonald не е същия след втората битка с Robbie Lawler

Dana White: Rory MacDonald не е същия след втората битка с Robbie Lawler
Публикувано на: Юни 21, 2019 в 07:30 ч
Dana White вярва, че Rory MacDonald не е същия боец след легендарната им втора битка с Robbie Lawler, която беше част от събитието UFC 189 и завърши с победа за Lawler с нокаут в 5-тия рунд. Битката между двамата беше избрана за битка на вечерта и битка на годината за 2015 година. В началото на миналата година MacDonald успя да спечели титлата в полусредна категория на Bellator, а след това опита да стане двоен шампион, но загуби с нокаут от Gegard Mousasi.

Rory участва в турнира на Bellator в полусредна категория, където стигна до финала и успешно защити титлата си 2 пъти. White обаче не вижда старата версия на MacDonald и много хора са на същото мнение, след като Rory сподели, че вече не е сигурен дали иска да наранява хората:


Мисля, че ситуацията с Rory е различна. Много от бойците казват, че искат да се оттеглят след такава битка. Има случаи, в които аз пускат някои момчета или момичета, защото смятат, че времето им е дошло. 

Разбира се, че има много други места, на които могат да изкарват пари. Да, определено смятат, че MacDonald не е същия боец, който беше във втората битка с Robbie Lawler на UFC 189.


Dana White доста често критикува тези, които избират да напуснат UFC. MacDonald се раздели с организацията през 2016 година и в момента е настоящ шампион в полусредна категория на конкурентите от Bellator. Той успя да запише рекорд 3-1-1 в Bellator в рамките на 2 години.




Последни новини

Оферта на деня

Горещи Новини

Видео

Най-четени статии днес