Зареждане

Dana White: Jon Jones срещу Reyes е битката, която трябва да направим

Dana White: Jon Jones срещу Reyes е битката, която трябва да направим
Публикувано на: Ноември 3, 2019 в 00:00 ч
Президентът на UFC, Dana White е намерил опонент на шампионът в полутежка категория Jon Jones. White вярва, че най-смислен опонент за него е непобеденият Dominick Reyes, който миналия месец нокаутира бившият шампион Chris Weidman и навлезе в серия от 6 поредни победи в UFC.

Той е със статистика 12-0 в ММА и Dana вярва, че феновете вече са го забелязали след голямата победа над Weidman. С оглед на положението в ранглистата Reyes е на 4-то място и е най-смислен за шампиона, а от UFC ще опитат да организират битка между тях. Ето какво сподели White в интервю за TMZ:


Битката, която има смисъл в момента за Jon Jones е такава с Dominick Reyes. Той идва след впечатляваща победа над Weidman и доста хора го забелязаха. Това е битката, която трябва да направим. Годината е вълнуваща и за Ngannou и най-накрая успяхме да уредим събитие във Франция. 

Работим усилено по това от доста време. Ще направим събитие там, което най-вероятно той ще оглави. Точно сега не знам дали е реално да говорим за битка между Jones и Ngannou през 2020 година. Не мога да отговоря. 




Последни новини

Оферта на деня

Горещи Новини

Видео

Най-четени статии днес