Зареждане

Dana White иска Joanna Jedrzejczyk да се бие в категория сламка, а тя иска титлата

Dana White иска Joanna Jedrzejczyk да се бие в категория сламка, а тя иска титлата
Публикувано на: Декември 10, 2018 в 00:03 ч
Dana White иска бившата шампионка в категория сламка Joanna Jedrzejczyk да се върне в категорията и да си проправи път към нов шанс за титлата. Joanna загуби от Valentina Shevchenko в битка за титлата в категория муха и тя иска да се върне в старата ти категория, където беше шампионка, но се интересува само от титлата. Jedrzejczyk загуби титлата си от Rose Namajunas, а след това загуби и реванша, но все още смята, че е най-добрата. След загубата на Joanna, White сподели, че иска тя да се придържа към старата си категория:



Обичам Jedrzejczyk, защото тя е страхотен атлет и добър човек. Мога да кажа, че тя ми е приятел. Искам от нея да си вземе почивка, да прекава време със семейството си, а след като се завърне, тогава ще говорим. Искам от нея да остане и да се бие в категория сламка.



 Joanna Jedrzejczyk  също иска да остане в категория сламка, но иска нов шанс за титлата:



Искам да предизвиквам себе си и да преследвам отново мечтата си, която е да си върна титлата в категория сламка. Ще изчакам битката между Jessica Andrade и Rose Namajunas и тогава ще го мисля. Rose има 4 месеца в които да защити титлта си, защото ако не го направи, то тогава ще я загуби. Аз бях активен шампионк, както всички останали и ако тя не си защитата титлата, то ще я загуби. Готва съм да го направя още един път в категория сламка, но само ако е за титлата.





Последни новини

Оферта на деня

Горещи Новини

Видео

Най-четени статии днес