Зареждане

Dana White: Anthony Pettis направи това, което Tyron Woodley не успя

Dana White: Anthony Pettis направи това, което Tyron Woodley не успя
Публикувано на: Март 25, 2019 в 11:36 ч
Dana White е доволен от победата, която успя да постигне Anthony Pettis. Бившия шампион в лека категория успя да нокаутира по страхотен начин Stephen Thompson и това се хареса на White, който даде $50 000 бонус за Pettis. В тази победа Dana видя нов шанс да захапе Tyron Woodley, който проведе две битки в "Wonderboy" и не успя да го нокаутира, а Anthony свърши работата:



Pettis беше голям аутсайдер и коефициента за негова победа беше над 4 (+385 ). Много бях доволен от неговия план в битката. Мисля, че Duke Roufus е проучил ‘Wonderboy’ и начина, по който той се движи и прави неговите ритници трудни за блокиране. Pettis започна да обработва краката му с ритници, за да го забави и по-лесно да му вкарва удари. 

Помислете върху това. Anthony Pettis е боец от лека категория, който се качи в полусредната и успя да направи това, което Tyron Woodley не успя цели 2 пъти. Това си е впечатляващо. Не искам да критикувам Tyron, но това, което успя да направи Pettis е впечатляващо и то срещу по-едър опонент. Вижте разликата в размерите между тях. 








Последни новини

Оферта на деня

Горещи Новини

Видео

Най-четени статии днес