Зареждане

Дана Уайт заявява, че е отворен за кросоувър изяви на UFC бойци в WWE

Дана Уайт заявява, че е отворен за кросоувър изяви на UFC бойци в WWE
Публикувано на: Май 14, 2024 в 17:00 ч
Главният изпълнителен директор на UFC Дана Уайт заявява, че е отворен за кросоувър изяви на бойци от UFC в WWE.

Още през април миналата година WWE и Endeavor постигнаха споразумение, според което WWE щеше да се слее с компанията майка на UFC - Zuffa, за да се създаде нова компания, наречена "TKO".

След сливането се очакваше, че между двете организации може да има кръстосани участия. До момента това не се е случило.

На пресконференцията след двубоя този уикенд главният изпълнителен директор на UFC Дана Уайт заяви, че е отворен за кросоувър изяви на бойци от UFC в WWE:

якои от бойците, които се бият тук, винаги са мечтали за мач в WWE. Аз нямам проблем с това. Нямах проблем с това, когато бившият главен изпълнителен директор на WWE Винс Макмеън ме дразнеше без причина. А сега, когато това вече не е така, аз, очевидно, абсолютно бих го направил."

Известно е, че Макмеън и Уайт са имали в най-добрия случай обтегнати отношения, но бившият главен изпълнителен директор на WWE вече не е в играта, след като продаде всичките си останали акции на ТКО през април тази година.

Като продължение Дана Уайт беше попитан дали знае, че Дерик Люис е водил преди това преговори с WWE, на което той отговори, че не е, но:

"Бих направил всичко за Дерик Люис; наистина много харесвам Дерик Люис."

Дерик Люис (28-12 MMA) се върна в графата на победителите, след като победи Родриго Насименто (11-2 MMA) с TKO презизминалата събота в главното събитие на UFC в тежка категория.

Бихте ли искали да видите бойци от UFC в WWE и обратно?

Последни новини

Оферта на деня

Горещи Новини

Видео

Най-четени статии днес